Muuttopalvelut

Tarvitsetko muuttoapua?

Tarjoamme muuttolaatikoiden lisäksi monipuoliset muuttopalvelut! Toivoessasi täyden palvelun muuttoa, me pakkaamme, suojaamme ja kuljetamme kaikki tavarasi. Hoidamme muutot kuorman laajuudesta ja haastavuudesta riippumatta ja viemme halutessasi tarpeettoman irtaimiston kierrätykseen. Muuttofirmamme suorittaa tarvittaessa myös muuttosiivouksen sekä vanhassa että uudessa asunnossasi. Tarjoamme muuttopalveluitamme yksityishenkilöille sekä yrityksille sovitussa aikataulussa. Tutustu alta muuttopalveluumme ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Kattavat muuttopalvelut meiltä alusta loppuun saakka

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista muuttofirmaa? Haluaisitko muuttosi sujuvan vaivattomasti ja ilman stressiä? Räätälöity muuttopalvelumme takaa, että muuttosi sujuu näppärästi huolellisen suunnitelman mukaisesti. Organisoimme muutot pitkällä kokemuksella. Saat meiltä muuttopalvelut tarpeidesi mukaan aina muuttolaatikoista pakkaustarvikkeisiin ja kuljetukseen. Pakkaamme muuttoauton tarkasti ja turvallisesti ja toimitamme muuttokuorman uuteen kohteeseen luotettavasti ja nopeasti. Mitä muuta voisi muuttopalvelulta toivoakaan!

Olipa kyseessä sitten iso tai pieni muutto, meiltä saat tarvitsemasi muuttoavun. Yleisimpien muuttopalveluiden lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden tilata tarpeettomien tavaroiden kierrätyksen sekä pianon tai muun raskaan irtaimiston muuton pakkauksineen ja kuljetuksineen.

Tilaa muuttopalvelut helposti tilauslomakkeella

Muuttopalvelut saat tilattua kätevästi ilmoittamalla vain muuttopäiväsi sekä mitä palveluita tarvitset. Olemme sinuun yhteydessä pian tilauksen käsittelyn jälkeen! Tarkistamme muuttoosi liittyvät yksityiskohdat ja varmistamme toivomasi aikataulun. Annamme mielellämme myös vinkkejä kaikkiin muuttoon liittyviin järjestelyihin sekä esimerkiksi arvokkaiden tai helposti rikkoutuvien tavaroiden pakkaamiseen.

Sujuva muutto räätälöidysti, aina sovitussa aikataulussa

Meiltä saat muuttoapua alan ammattilaisilta kohtuulliseen hintaan aina sovitun aikataulun mukaisesti. Mutta mikä sitten on onnistuneiden muuttojemme salaisuus? Muutot sujuvat lähes poikkeuksetta loistavasti, kunhan muutto on suunniteltu ja aikataulutettu oikein.

Muuttopalvelumme hoitaa kaikki muuttoon liittyvät toimet nopeasti ja järjestelmällisesti. Pakkaus, kantaminen, kuljetus ja purkaminen sujuvat vaivattomasti reippaiden muuttajiemme toimesta. Mikä parasta, voit valita palveluistamme juuri sinun muuttosi vaatiman kokonaisuuden! Maksat siitä, mitä tarvitset ja osallistut itse sen verran kuin haluat. Joko valmistelet tavarasi kuten haluat ja tilaat meiltä vain kuljetuksen – tai sitten pyydät muuttoapua myös pakkaamiseen ja purkamiseen. Pääasia on, että muutosta tehdään sinulle mieluisaa.

Miksi muuttofirman palkkaaminen kannattaa?

Ammattitaitoinen muuttofirma takaa sujuvan muuton ilman ylimääräistä järjestelyä. Saat yhdestä paikasta niin muuttoauton kuin kantoapuakin. Tavarat kulkevat turvallisesti paikasta toiseen eikä sinun tarvitse miettiä, miten pakettiauto pakataan tai tavarat pinotaan. Muuttopalvelu antaa vinkkejä muuton organisointiin ja hoitaa puolestasi vaativimman osuuden. Riittää, kun kerrot uudessa kohteessa mihin haluat, että tavarat kannetaan!

Muuttopalvelumme ei rajoitu vain muuttotavaroiden kuljetukseen, vaan kauttamme saat tilattua kaiken tarvitsemasi: pakkauspalvelut, kierrätyspalvelut, muuttosiivouksen sekä raskaan irtaimiston kuljetuksen. Meiltä saat tilattua kaikki muuttotarvikkeet, kuten teipit, laatikot ja pakkauspaperit, jotka toimitamme sinulle ennen muuttoa. Voit vuokrata myös nokkakärryt, joilla useamman muuttolaatikoiden siirto kerralla onnistuu turvallisesti. Laadimme aina yksilöllisen ja kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemistasi muuttopalveluista.

Ota yhteyttä, kun tarvitset korkealaatuisia muuttopalveluita!

Muutoissa meille on tärkeää huolehtia palveluiden joustavuudesta ja luotettavuudesta. Asiakas huomioidaan niin tarjousta laatiessa kuin itse muuttoa toteutettaessa. Panostamme asiakaspalveluun jo yli 30 vuoden kokemuksella. Vankka kokemuksemme takaa, että sinunkin muuttosi asunnosta tai toimitilasta toiseen sujuu nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Olemme olleet muuttoapuna lukuisissa erilaisissa koti- ja yritysmuutoissa. Me emme muuton laajuutta tai haastavuutta pelästy, vaikka toki muuttoapua usein kysyntäänkin ihan myös niihin kaikista tavallisimpiin muuttoihin. Haluamme tarjota monipuoliset palvelut, jotta asiakkaamme voivat siirtää suurimman osan muuttohuolista meille. Tutustu palveluvalikoimaamme ja lähetä tarjouspyyntö, suunnittelemme muuttopäivän puolestasi!