Nokkakärry

Nokkakärry

Nopeuta muuttoa vuokraamalla nokkakärry! Älä turhaan kanna raskaita laatikoita tai kodinkoneita, sillä tukevilla metallisilla nokkakärryillä siirreät helposti isot kalusteet, jääkaapit, pesukoneet helposti. Sitten Nokkakärryllä kulkee myös helposti kolme täyttä tai 15 tyhjää muuttolaatikkoa kerralla.

Valikoimaamme kuuluvat nokkakärryt on varustettu tukevilla kädensijoilla, joista saat hyvän ottteen ja pystyt helposti ohjaamaan kärryjä tiukemmissakin paikoissa. Isot kumiset pyörät kulkevat sujuvasti lattioilla, kynnysten yli sekä myös ulkona. Nokkakärry, jossa on iso alkseliväli (eli pyörät mahdollisimman kaikana toisistaan) yleensä kulkee tanakammin, mutta ei ole niin ketterä tiukoissa kurveissa kuin akseliväliltään kapeammat nokkakärryt.

Miten nokkakärryt kuormataan?

Helpoiten saat kuorman kärryille, kun kallistat esinettä vähän ulospäin ja ujutat nokkakärryjen kielen esineen alle. Sitten pitämällä kantapään maassa ja päkiän nokkakärryjen akselilla, vedä kärryjen kahvoista, jolloin siirrettävä esine ”nousee” kuin itsestään. Varmistathan että et yritä liikuttaa voimillesi liian raskaita esineitä! Vaikka nokkakärry auttaaakin sinua liikuttamaan raskaampia esineitä, kuin mihin nostovoima riittäisi, fysiikan lait pätevät myös nokkakärryillä siirrettäviin esineisiin. Kun siirrät isompia esineitä, huolehdi että sinulla on apumies lähettyvillä.

  hyvä luottokelpoisuus
  © Asiakastieto 2018

  soita meille 09-701 3 701

  autamme mielellämme muuttoon liittyvissä asioissa

  MuuttoboxiNoutovarasto: Ma-Pe 08-16:30

  Sahaajankatu 1A
  00880 Helsinki
  Puhelin: 09-701 3 701
  Email: info@muuttoboxi.fi
  Y-tunnus: 0721408-7 | Alv. rek.