Aaltopahvi

Aaltopahvi

Aaltopahvirulla 1 m x 10 m. Yksipuolinen aaltopahvi on todella kätevä keino suojata erilaisia pintoja. Esimerkiksi kulkuväylät, joita pitkin kannetaan tavaroita tai joiden päällä ajetaan nokkakärryillä, kannattaa suojata aaltopahvilla. Se auttaa pitämään lattiat puhtaampana liasta, ja aaltopahvi suojelee esimerkiksi parkettilattioita nokkakärryjen renkaissa tai kantomiesten kengissä tulevia hiejanmurusia ja kiviä vastaan.Tämä metrin levyinen aaltopahvi on yleensä leveydeltään riittävä kulkuväylien pinnoittamiseen. Aaltopahvi kannattaa teipata lattiaan koko pituudelta kiinni molemmilta reunoilta, näin reunat eivät pääse irvistelemään, joka voisi aiheuttaa repeytymiä, tai mikä pahempaa, kompastumisia.

Aaltopahvilla voit myös suojata esineitä, kuten kaapit, pöydät ja hyllyt. Teippaa aaltopahvin reuna kiinni itse tuotteeseen, ja sen jälkeen rullalta on helppo pyörittää aaltopahvia esineen ympäri. Kiinnitä vielä aaltopahvin toinen reuna teipillä, niin se pysyy paikoillaa kuljetuksen aikana.

Tästä aaltopahvirullasta voit myös leikata kapeampia suikaleita, joihin voit pakata herkempiä esineitä. Taittelemalla reunat ylös ja teippaamalla koko komeuden kiinni, voit tehdä aaltopahvista ns. nyyttejä, joissa tavarat pysyvät ehjänä. Pahvi antaa esim. puotipaperia tukevamman suojan.

  hyvä luottokelpoisuus
  © Asiakastieto 2018

  soita meille 09-701 3 701

  autamme mielellämme muuttoon liittyvissä asioissa

  MuuttoboxiNoutovarasto: Ma-Pe 08-16:30

  Sahaajankatu 1A
  00880 Helsinki
  Puhelin: 09-701 3 701
  Email: info@muuttoboxi.fi
  Y-tunnus: 0721408-7 | Alv. rek.